Quizsummary
0 of 9 questions completed
Questions:
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
Information
Fractions and Decimals
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
You have to finish following quiz, to start this quiz:
Results
0 of 9 questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 points, (0)
Categories
 Not categorized 0%
 ACHIEVERS SECTION 0%
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 Answered
 Review

Question 1 of 9
1. Question
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:

Question 2 of 9
2. Question
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:

Question 3 of 9
3. Question
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:
Explanation: 1.2

Question 4 of 9
4. Question
A bike cover a distance of 445.45 Km in 5.5 hours. What is the average speed of the bike ?
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:
Explanation :
Distance = 445.45 km
Time = 5.5 km
Average speed = 445.45 / 5.5 = 80.99 ̇ 
Question 5 of 9
5. Question
Which of the following is the largest value ?
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer: 
Question 6 of 9
6. Question
The largest of the following is
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer: 
Question 7 of 9
7. Question
Category: ACHIEVERS SECTIONGiven that a>b>c>d>0 and a, b, c, d are integers , which of the following is the smallest ?
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:

Question 8 of 9
8. Question
Rolf purchased 4.5 Kg of apples at the rate of 14.75 per kg . How much money should he pay in nearest rupees ?
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer:
nearest rupees ?
66
Explanation:
Cost of 1kg potato = 14.75
Cost of 4.5 Kg potato = 4.5 X 14.75 = 66.38 = 66 in nearest rupee 
Question 9 of 9
9. Question
The time taken by Sheena in four different races to run a distance of 600 m was 4.15 minutes , 4.45 minutes , 3.26 minutes and 4.14 minutes. Find the average time taken by her in all the races?
Correct
Well Done!
Incorrect
OOPS! Incorrect Answer
Correct Answer: 150 m/min
Explanation:
Total distance = (4.15+4.45+3.26+4.14) = 16
Average speed = total distance / total time = 2400/16 = 150 m/minutes